Coaching som leder framåt


Vill du att livet ska vara mer än idag? Har du kört fast i destruktiva tankar? Då har du kommit rätt. Att träffa en coach är som att skaffa sig en PT i mental träning. Jag kan inte göra jobbet åt dig, men jag kan hjälpa dig att göra rätt sorts jobb så att du kommer vidare. 

***

Inledningsvis brukar mina klienter bli arga för att jag ifrågasätter dem, men ilskan går snabbt över och ersätts av aha-upplevelser, lättnad, skratt och ibland en förlösande gråt. Efter 2-3 tillfällen brukar de flesta uppleva en märkbar förändring i hur de mår och hur de beter sig. 


Utvecklingsresan

Ett sätt att tänka på coaching är att jämföra med fjärilens utveckling. Den går från en välbekant tillvaro som larv via en tid i puppa för att så småningom veckla ut sina vingar och flyga. 


Sagt av tidigare kunder

"Herregud vad jag har gråtit och skrattat och gråtit igen efter våra samtal. Allt har släppt! Att det skulle bli så här snabba förändringar hade jag aldrig kunnat tro."

"Jag kan andas igen! Livet har fått färg!  Det är underbart och skitläskigt på samma gång för jag vet inte var den här resan kommer att sluta."

"Det är som att du har en magisk kristallkula. ALLT som du har sagt skulle hända har hänt. Jag är otroligt stolt för att jag vågar göra det här."


Så här går det till


Steg 1

Du skickar ett mail till mig där du beskriver vad du behöver hjälp med. Genom att sätta ord på din situation tar du första steget på utvecklingsresan.

Steg 2

Vi träffas för ett inledande samtal. Samtalet tar 60-90 minuter och min erfarenhet är att promenader är bästa sättet att ses. Det hjälper dig att reflektera och skapar ett naturligt lugn.  

Steg 3

Att träffa en coach brukar väcka nya tankar och det är vanligt att känslor blossar upp. Du processar vårt samtal i lugn och ro. Sen bestämmer du om/när du vill fortsätta att ses.

Steg 4

När du ändrar ditt sätt att tänka förändras dina beteenden. Du kommer snabbt att märka resultat av dina ansträngningar och du kommer att känna dig stolt över din utveckling. 

Priser

Ett tillfälle

1500 SEK

För dig som vill prova coaching men är osäker på om det är rätt för dig. 


Fem för priset av fyra

6000 SEK

För dig som vill ha stöd under en sammanhängande period. 

Vi träffas regelbundet under 2-3 månader och mellan varje tillfälle finns jag tillgänglig för kortare avstämningar över mail och telefon. 


Fler än fem tillfällen

Pris enl. överenskommelse

Ibland kör vi fast rejält eller vill ha en mer genomgripande förändring av livet. Då kan det behövas längre tid för att ta de steg som krävs för att nå målet.  

Under hela perioden finns jag tillgänglig över mail och telefon för frågor, avstämningar och reflektioner.